Mitä on TFW?

TFW – Training for Warriors

​​​​​​​

TFW (Training for Warriors) on yhdysvaltalaisen huippuvalmentaja Martin Rooneyn kehittämä kokonaisvaltainen harjoittelumetodi. Muista metodeista TFW:n erottaa sen kokonaisvaltainen lähestyminen treenaamiseen. TFW yhdistää ainutlaatuisella tavalla voima-, nopeus- kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelun monipuoliseen lämmittelyyn ja ravitsemuksen ja henkisen kapasiteetin kehittämiseen. TFW-metodin mukaan harjoittelee tuhansia eri tasoisia ihmisiä ympäri maailmaa! Kyseessä on monipuolinen, progressiivinen ja tehokas treenimuoto, jonka avulla jokaisen on mahdollista saavuttaa tavoitteitaan ja kehittyä!

Alun perin Training for Warriors on kehitetty huippu-urheilijoiden harjoitteluun, ja tuhannet eri urheilijat ovatkin parantaneet fyysistä toimintakykyään metodin avulla. TFW:stä ei kuitenkaan hyödy pelkästään urheilijat. Suomessa ja maailmalla yhä useammat tavalliset ihmiset treenaavat TFW:llä. Oli tavoitteenasi sitten lihasmassan tai -voiman kasvattaminen, ensimmäinen leuanveto tai uusi takakyykkymaksimi, liikunnan ilon löytäminen tai kestävyyskunnon parantaminen - me TFW Kajaanissa autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi!

TFW-harjoittelu noudattaa kaavaa 4D + 4E (4 days a week 4ever). Kaava tarkoittaa 4 treeniä viikossa: kahta voimaharjoitusta ja kahta sykettä nostattavaa hurrikaania tai Circuitia. Progressiivisesti etenevien harjoitusten lisäksi TFW:ssä saat vinkkejä treenitavoitteita tukevaan ruokavalioon ja palautumiseen.

Lue lisää Training for Warriorsista (englanniksi)


TFW Kajaani

​​​​​​​

TFW Kajaani perustettiin Treenimaailma SixQ:n yhteyteen ja DOJOn ovet avattiin syyskuussa 2022. Yrityksen taustalla toimivat Marjut Seppänen sekä Harri ja Jaana Suutari. TFW Kajaanin tavoitteena on tarjota asiakkaille korkealaatuisia ja helposti lähestyttäviä treenimahdollisuuksia sekä onnistumisen iloa.